• main-banner-slovenia

  SLOVENIA REGJISTRIMI I ANIJEVE

  Regjistrimi i jahteve në Slloveni

Regjistroni varkën tuaj në Slloveni

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Slloveni, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Slloveni, duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, banesa, barka, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Slloveni si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Slloveni.


Regjistrimi i një varke në Slloveni mund të sigurojë disa përfitime për pronarët e varkave. Këtu janë disa nga avantazhet kryesore:

Përfitimet tatimore: Sllovenia ofron stimuj tatimorë për pronarët e anijeve që regjistrojnë anijet e tyre në vend. Norma vjetore e taksave për anijet e regjistruara në Slloveni është përgjithësisht më e ulët se në vendet e tjera evropiane.

Procesi i thjeshtë i regjistrimit: Procesi i regjistrimit për anijet në Slloveni është i drejtpërdrejtë dhe efikas. Administrata Detare Sllovene është përgjegjëse për regjistrimin e anijeve dhe është e njohur për profesionalizmin dhe shërbimin ndaj klientit.

Njohja e BE-së: Sllovenia është anëtare e Bashkimit Evropian, që do të thotë se anijet e regjistruara në Slloveni njihen në të gjitha vendet e tjera anëtare të BE-së. Kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme për pronarët e varkave që planifikojnë të udhëtojnë në vendet e tjera të BE-së me anijen e tyre.

Infrastrukturë me cilësi të lartë: Sllovenia ka një infrastrukturë të zhvilluar dhe moderne për lundrimin me varkë. Ka disa marina, porte dhe porte të vendosura në të gjithë vendin që ofrojnë shërbime dhe pajisje me cilësi të lartë për pronarët e varkave.

Qasja në detin Adriatik: Sllovenia ka një vijë bregdetare të vogël por të bukur në detin Adriatik, i cili është një nga destinacionet më të njohura të lundrimit me varkë në Evropë. Regjistrimi i një varke në Slloveni mund t'u japë pronarëve qasje të lehtë në këtë vijë bregdetare mahnitëse dhe ujërat përreth.

Në përgjithësi, regjistrimi i një varke në Slloveni mund të ofrojë disa avantazhe, duke përfshirë përfitimet tatimore, regjistrimin e lehtë, njohjen nga BE, infrastrukturën me cilësi të lartë dhe aksesin në detin e bukur Adriatik.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  A nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Slloveni. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • E garantuar provizore brenda një jave! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Slloveni dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se një javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve sllovene.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Slloveni, nuk kemi nevojë për asnjë raport studimi dhe dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Dëshmia e pronësisë / marrëveshjes së shitjes

3) Të dhënat teknike të anijes

4) Numri i trupit/UVIN

5) Një kopje e sigurimit të përgjegjësisë

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me përvojë të lartë që merret me regjistrimet në Slloveni.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur